Ca tre år sen beslöt jag att låta kyrkoförvaltningen ta bort min yngsta brors gravsten. Skötsel av två gravar har legat på  mig. Jag blir ju sämre och sörjer lika mycket i hjärtat ändå! Jag publiserade kort av min brors gravsten på FACEBOOK... Några dagar efter detta får jag meddelande på Fejan. En för mig okänd kvinna från Göteborg hade råkat se bilden i en kompis telefon. Hon skrev:"  Måste bara berätta en händelse när jag var ung, länge sen. Jag bodde med mina föräldrar i en radhuslägenhet, markplan med trädgård. Det var  sommar och varmt, dörren till trädgården stod öppen. Plötsligt kliver en solbränd vacker lång man in, i ena handen en bukett prästkragar. Han hade vita byxor, skjorta o kavaj. Han gav blommorna till mamma och frågade om han fick sätta sig och prata en stund. Det gick bra. Sedan pratade vi en bra stund om allt mellan himmel och jord. När han var nöjd gick han samma väg som han kom. Glömmer aldrig honom."
Det var min bror, Jorma....min favoritblomma är just...prästkrage.
På Teneriffa finns en rehabiliteringsanläggning som heter Mar y Sol, Havet och Solen. Den är privatägd av en tysk man, man kan läsa om hela historien på deras hemsida. Jag har varit där flera gånger och allt sköts bra. Anpassat överallt, egna sjukgymnaster och massörer.  Kan rekommendera.
Jo, en av gångerna jag var där gick /rullade jag till sjukgymnastreceptionen och ville beställa tid för massage till en viss person eftersom hon var så bra. 
Innan jag går vidare nu, så måste jag berätta att på stället jobbar många tyskar och många av gästerna är tyska.
Ok, jag får ögonkontakt med fröken i receptionen och meddelar högt o tydligt att jag vill boka massage hos  
Eva Braun. ................................................................................................
Tiden liksom stannade, fröken framför mig förvandlades till saltstaty. Några som satt i väntestolarna satt tysta, inga blad prasslade, jag kunde ha tappat en knappnål i golvet, det hade vi hört. Plötsligt förstår jag vad jag har sagt. Och jag svär på Bibel att min hjärna spelade mig ett spratt. Hon hette ju Evy Baum och är dessutom ägarens hustru..............jag såg framför mig ganska omgående hemresa................då hör jag fröken Reception säga att tyvärr har vi ingen här som heter så.  Men vi har Evy Baum, du kanske menar henne.  JOOO så heter hon.....hon är såååååååååååååå bra. Nu började jag höra lite ljud från omgivningen. 
Jag fick min tid hos Evy Baum och vi tog aldrig upp detta nån gång.
Först när jag var utanför vågade jag andas ut.SÅ KAN DET GÅ NÄR INTE HASPEN ÄR PÅ